Donații

 

give-and-take-556151_1280

Dacă doriți să sprijiniți activitatea Asociației pentru Reproducere Umană, o puteți face și prin donații:

 

 

 

20 % DIN IMPOZIT

Orice persoană juridică din România poate decide sa sponsorizeze, cu bunuri materiale sau mijloace financiare, o organizatie non-profit pentru sustinerea activitatilor fara scop lucrativ, în conditiile legii nr.32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile si completarile ulterioare.
Deductibilitatea cheltuielilor de sponsorizare si mecenat, din impozitul pe profit, este reglementata de Codul Fiscal – art. 21 alin(4) litera p

Sursa: www.anaf.ro

Vezi si lista formularelor cu explicații:

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minima precizata mai jos:

3 la mie din cifra de afaceri; pentru situatiile în care reglementarile contabile aplicabile nu definesc indicatorul «cifra de afaceri» aceasta limita se determina potrivit normelor;
20% din impozitul pe profit datorat.

Sumele care nu sunt scazute din impozitul pe profit, potrivit prevederilor prezentei litere, se reporteaza în urmatorii 7 ani consecutivi. Recuperarea acestor sume se va efectua în ordinea înregistrarii acestora, în aceleasi conditii, la fiecare termen de plata a impozitului pe profit.

Experienta acumulată în mulți ani de activitate profesională a membrilor fondatori, prestigiul lor dar și al colaboratorilor, proiectele viabile care ofera solutii concrete pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta cuplurile cu probleme de fertilitate, sunt argumente foarte puternice în alegerea Asociatiei pentru Reproducere Umană ca partener.

Vă mulțumim !

 2 % DIN IMPOZIT

Prevederea 2% permite contribuabililor, persoane fizice, să directioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizatie neguvernamentala, asociatie sau fundatie.

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci este vorba de o parte din suma datorata statului ca impozit pe venit, prin care puteti sustine, fara a implica resurse suplimentare, proiecte sociale cu efect pozitiv asupra comunitatii.

Daca doriti sa ne sustineti, completati declaratia 230 (download aici) in cazul in care veniturile dumneavoastra provin exclusiv din salarii, sau declaratia 200 (download aici) in cazul in care ati obtinut si alte venituri (venituri din profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuala, activitati agricole, cedarea folosintei bunurilor etc).

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, formularele pe care le descarcati de pe aceasta pagina, au completate datele de identificare ale asociatiei (denumire, cod de identificare fiscala, cont bancar in format IBAN), urmand sa completati doar datele dumneavoastra si sa-l semnati.

Formularele se depun la Administratia Finantelor Publice de care apartineti pana la data de 25 mai 2017, personal sau prin posta.

Impreuna putem da o șansă vieții, putem susține în lupta lor cuplurile care au probleme de fertilitate.

Alaturati-va noua sa descoperim bucuria de a darui, de a face o fapta buna pentru cei de lângă noi.

Vă mulțumim!

 

DONAȚII DIRECTE

Sponsori, membri, voluntari si parteneri, toți cei care cred în proiectele noastre, implicandu-se cu multa daruire.

Realizarile sunt meritul acestor oameni minunati precum si a echipei care activează cu profesionalism și multă dăruire.

Încercati să contribuiti si sa-i convingeti si pe altii sa o facă! Ajutați-ne să continuam povestea care aduce fericirea pe chipul părinților ce-și doresc copii, a celor cu probleme de fertilitate!
Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la:

E-mail: office@arur.ro

ASOCIAȚIA PENTRU REPRODUCERE UMANĂ
Nr. de înregistrare în Registrul National ONG –  15986/A/2014

Codul de înregistrare fiscală: (C.I.F.): 36111441

Cod IBAN: RO14BACX0000000988167001  deschis la UNICREDIT

TIRIAC BANK sucursala Charles de Gaulle.

Vă mulțumim!

Save

Save