Manifestări ARU

Conferinta-ARU-27sep2014 - foto_Alexandra.Manaila-5Asociația pentru Reproducere Umană are ca unul dintre obiectivele importante obţinerea de informaţii de actualitate privind cercetarea în domeniu, tratamentele si metodele de diagnostic existente precum si modalitatea în care se poate accede la acestea. Dar si difuzarea de informaţii si sensibilizarea opiniei publice, a autorităţilor, cu privire la problemele si dificultăţile si necesităţile pacienţilor care se confrunta cu probleme de infertilitate.

In acest scop, Asociația are în vedere organizarea de activităţi informativ-educative (seminarii, simpozioane, cursuri, etc) în beneficiul pacienţilor cu probleme de infertilitate în scopul promovării unei mai bune înţelegeri a infertilitatii în rândul pacienţilor, familiilor, cadrelor medicale, a societăţii in ansamblu, pentru colaborarea si sprijinirea specialiştilor din domeniul infertilitatii.

***

În 16 iunie 2014, Asociația pentru Reproducere Umană s-a asociat cu Hellenic Society of Reproductive Medicine, evenimentul având loc în Atena.

Foto: Madalina Corina Diaconu

semnare-act-infratire-aru-(2)

semnare-act-infratire-aru-(1)

semnare-act-infratire-aru-(4)semnare-act-infratire-aru-(5)semnare-act-infratire-aru-(8)semnare-act-infratire-aru-(7)semnare-act-infratire-aru-(6)

Save