Patient Awareness Week : 7-11 iunie 2017

Asociația pentru Reproducere Umană organizează în perioada 7-11 iunie, la sediul Asociației și în alte locații din București evenimentul Patient Awareness Week. Este un eveniment educațional, prin care specialiștii noștri IVF, medici și embriologi de la Clinica Genesis Athens din București, își propun să discute față în față cu cuplurile afectate de infertilitate cărora cu această ocazie le vor furniza mai multe informații despre cauzele infertilității, despre investigațiile necesare, despre pașii tratamentelor și modalitățile de abordare a acestora.

Vor fi 3 zile dedicate pacienților, în fiecare zi specialiștii vor discuta cu câte un grup de pacienți, vor răspunde întrebărilor acestora și astfel vor încerca să-i facă să conștientizeze importanța tratării infertilității.

Unul dintre scopurile principale ale Asociației pentru Reproducere Umană este acela de-a organiza activităţi informativ-educative (seminarii, simpozioane, cursuri etc.) în beneficiul pacienţilor cu probleme de infertilitate în scopul promovării unei mai bune înţelegeri a infertilității în rândul pacienţilor și familiilor acestora.